Tarif Malzemeleri
4 adet patates
1 adet havuç
1 kase karalahana rendesi
1 bağ maydanoz
10-12 adet bütün karabiber
Tarifin Hazırlanışı
Patatesleri düdüklü tencerede 20-25 dk haşlayıp soğumaya bırakınız.Daha
sonra patatesleri derin bir kaseye boşaltınız ve elinize eldiven giyip
patatesleri yoğurunuz.İsteğe göre sarımsak da ekleyebilirsiniz.Civcivler
için yoğurduğunuz patateslerden bir küçük bir büyük top yapınız,üst
üste koyup havuçları yıldız şeklinde kesip ayaklarını,gagasını
yapınız.tüm karabiberlerden göz yapıp karalahana rendeleriyle de
renklendirebilirsiniz.Afiyet olsun.
Tarif Malzemeleri
4 adet patates
1 adet havuç
1 kase karalahana rendesi
1 bağ maydanoz
10-12 adet bütün karabiber
Tarifin Hazırlanışı
Patatesleri düdüklü tencerede 20-25 dk haşlayıp soğumaya bırakınız.Daha sonra patatesleri derin bir kaseye boşaltınız ve elinize eldiven giyip patatesleri yoğurunuz.İsteğe göre sarımsak da ekleyebilirsiniz.Civcivler için yoğurduğunuz patateslerden bir küçük bir büyük top yapınız,üst üste koyup havuçları yıldız şeklinde kesip ayaklarını,gagasını yapınız.tüm karabiberlerden göz yapıp karalahana rendeleriyle de renklendirebilirsiniz.Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder