Hitsaati Web Site Trafik Sistemleri | Hit Kazan

25 Temmuz 2013 Perşembe

Kuka Tatlısı

Malzemeler :
1 fincan eritilmiş margarin
1 çay kaşığı karbonat
1 fincan yoğurt
2 fincan şeker
4 fincan un
1 yumurta
Üzeri  için:
1 çay bardağı şeker
1,5 çay bardağı su

Kuka Tatlısı



Karıştırma kabına 1 tane yumurtayı ekleyin.Üzerine yoğurt,toz şeker,eritilmiş margarin un ve 1 çay kaşığı karbonat ekleyip kuka hamurunu hazırlayın.Sonra kuka hamurunu küçük muffin kalıplarına boşaltın.Önceden ısıttığınız 180 dereclik fırında pişirin. Üzeri için ise 1.5 çay bardağı suyun içine 1 çay bardağı toz şeker ekleyin ve şekeri eritin.Kukalar frından çıktıktan sonra üzerine şerbeti gezdirerek dökün.Şerbetini çektikten sonra üzerine toz yeşil fıstık veya hinditan cevizi ekleyip servis yapın.
oktay usta kuka tarifi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder