Hitsaati Web Site Trafik Sistemleri | Hit Kazan

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Sizce de bu araştırma doğru mu ?

Türkler gece evde zeka oyunları oynuyor
24 Temmuz 2013 Çarşamba 21:02

Türkler gece evde zeka oyunları oynuyor

İnternette en çok ne yaparsınız diye sorulduğunda oyun oynamak ilk sıralarda gelir
 
En az 1 saat oynuyoruz
 
PC oyun türleri arasında da en çok strateji oyunlarını (yüzde 55) seçen Türk oyuncular, yoğunlukla gece (yüzde 45) ve ezici bir çoğunlukla evde (yüzde 96) oyun oynamayı seviyor. Mobil platformlarda oyun oynayanların sayısı da artıyor. Mobil üzerinde oyun oynama oranının yüzde 48. Oyun oynama süresi de araştırmada öne çıkan bir başka konu. Buna göre ortalama günde 1-3 saat arası oyun oynanıyor (yüzde 55). Oyuna harcanan para sorulduğunda, ‘hiç para harcamıyorum’ diyenlerin oranının yüzde 61 olduğu görüldü.
 
Tiberium’un komutanı siz olun
 
Joygame, EA Games işbirliği ile ünlü strateji oyunu Command & Conquer’i Türkiye’ye sunuyor. Türkçe dil ve lokalizasyonla sunulacak oyun ile strateji oyunlarını sevenler, dev orduları yönetip dünyayı fetheden generaller olmaya hazırlanıyor. Oyun içinde Tiberium dünyasında nasıl bir komutan olduğunuzu dünyaya gösterebilirsiniz. Yeni saldırı ve savunma taktikleriyle kaynaklar ve dünya hakimiyeti için savaşabilir, diğer oyuncularla ittifaklar kurarak Tiberium için savaşabilirsiniz.
 
Masalsı bir hikaye fantastik bir şehir
 
İstanbul merkezli bir oyun stüdyosu olan NowhereStudios’un geliştirdiği Monochroma, henüz tamamlanmadan tüm dünyada adından söz ettirmeyi başardı. Hikaye örgüsü 1950’li yılları andıran fantastik bir şehirde, bir robot fabrikasının etrafında dönen Monochroma, küçük bir çocuk ve onun küçük kardeşinin başrolde olduğu bir puzzleplatform oyunu. Siyah, beyaz ve kırmızı renklerden oluşan oyunun demosunu Kickstarter’dan ücretsiz indirebilirsiniz.
 
Toshiba’dan oyun tutkunlarına Qosmio PX30t
 
TNB Bilgisayar, Toshiba Qosmio PX30t modelini tanıttı. Toshiba’nın en yeni ‘hepsi bir arada’ bilgisayarı ile TV ve merkezi veri depolama özellikleri tek bir cihazda sunuluyor. Bu çok amaçlı eğlence merkezi 23 inç ileri teknolojiye sahip bir LED TV olarak karşımıza çıkıyor. 3 TB’a kadar hard disk alanı ile geniş film, fotoğraf, müzik ve oyun arşivlerini ve daha fazlasını saklamak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder