Hitsaati Web Site Trafik Sistemleri | Hit Kazan

22 Temmuz 2013 Pazartesi

Şiş Kebabı

MALZEMELER:

1 kilo koyun budu,

1 su bardağı süt,

2 çorba kaşığı soğan suyu,

2 çorba kaşığı zeytinyağı, tuz, karabiber

Şiş Kebabı


YAPILIŞI:

Etin sinirleri bıçak ucuyla temizlendikten sonra “kuşbaşı” doğranır.

Derin bir kaba doldurulur. Süt, zeytinyağı, soğan suyu, 2′şer çay kaşığı tuz ve karabiber konur. İyice karıştırılır.

Bu karışım etlerin bulunduğu kaba boşaltılır. 20 dakika bekletilir.

Sonra, etler tabağa alınır. Buzdolabına konur. 24 saat bekletilir.

Pişirilmeden önce şişler yağlanır. Etler geçirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder